Tuesday, 28 February 2017 08:35

Mag ik me even voorstellen Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

moi001Deze site draait om wie ik ben, mijn naam John van Heeren zegt daar niet veel over, tenzij u wellicht gelooft in paranormale theoriëen.
Ik ben wat dat betreft meer iets down to earth. Er zal vast wel iets meer tussenhemel en aarde zijn dan wij nu kennen, voorlopig zie ik dat als het terrein van Nasa en Esa.

Middels deze site probeer ik een beeld te schetsen van wie ik ben en wat mij in het leven bezig houd. Een groot deel daarvan draait om wat ik met computers doe zoals websites bouwen en grafische zaken, dat is zo ongeveer de motor van mijn leven. Ik speel zo nu en dan wat met olieverf en zo af en toe levert dat een schilderij op dat ik zelf kan waarderen. Zoals elke motor heb ik ook brandstof nodig en daar is onder andere lekker eten daar een onderdeel van.
Maar ik zou niet zijn wie ik ben zonder mijn wederhelft en mijn dochter.
Ook een uitdaging vind ik fijn, dat kan een nieuwe techniek tot achter de komma ontdekken zijn of een probleem oplossen. Betekent helaas niet dat ik een Einstein ben, er zijn grenzen aan wat ik kan en ook aan wat ik wil.
Mij een auto laten repareren is geen goed plan. In theorie weet ik hoe het werkt echter het ontbreekt mij totaal aan praktische kennis.

Op deze site is er daarom veel te lezen en bekijken over van alles en nog wat. Recepten, vakantielanden, een paar voorbeelden van sites die ik gemaakt heb, informatie over SEO, Joomla etc. etc.
Ik schrijf elke dag iets nieuws, kan een recept zijn maar ook een stukje tekst over een wat meer technisch onderwerp.

Read 980 times Last modified on Tuesday, 28 February 2017 10:27
More in this category: « Joomla uitbreidingen

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.