Witvis, maakt niet zoveel uit welke, met verse kruiden en wat olie verpakt in alluminiumfolie op de bbq. Vooral niet haasten, rustig laten garen, dus niet in het midden waar de temperatuur het hoogste is leggen maar liever een beetje aan de rand.
Deze pakketjes kunnen natuurlijk vooraf gemaakt worden, maar laat ze op een warme dag niet de hele dag in de zon liggen.

Ingrediƫnten:
Witvis, mag ook diepvries zijn die dan uiteraard eerst moet ontdooien. 1 stukje vis per persoon.
Olie
Verse groene kruiden, handje peterselie, handje bieslook en een klein beetje lavas (maggikruid)
Zwarte peper
Knoflook, naar smaak een heel klein beetje per pakketje
Cherry tomaatjes (3 per pakketje in kwarten gesneden)

Knip stukken alluminium folie groot genoeg om de stukjes vis in zijn geheel in te kunnen verpakken.
Smeer het eerst met een klein beetje olie in en leg dan daarna de vis erop. Sprenkel vervolgens een klein beetje olie op de vis en smeer het uit met een kwastje of met je handen. Dan de knoflook, peper er op en het kruidenmengsel en als laatste de in partjes gesneden tomaatjes.
Dichtvouwen en dan zijn ze klaar voor de BBQ