paprika

Ingrediënten

1 blikje ansjovisfilets
1 eetlepel kappertjes
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 ui van gemiddelde grootte, extra fijn gesnipperd
1 eetlepel mayonaise
1 blikjes tonijn op olie, uitgelekt
2  paprika's (rood of geel) in de lengte gehalveerd, zaadjes en steel verwijderen natuurlijk
50 g geraspte belegen kaas

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Laat de tonijn uitlekken en doe die in een schaal, meng de in kleine stukjes gesneden ansjovis bij (inclusief de olie van de ansjovis) met de kappertjes, knoflook, de gesnipperde ui, mayonaise en peper door de tonijn. Vul de paprika's met dit mengsel en zet ze naast elkaar in een ovenschaal. Verdeel de geraspte kaas erover.
Bak de paprika's 20 minuten in de oven.

Als je de onderkant van de parika een klein stukje afsnijd, blijven ze mooi staan in de oven. Maar pas op dat je niet teveel afsnijd want dan krijg je een gat en dat wordt lastig vullen ;-)
Bij een paprika kan je natuurlijk ook het kapje met de steel afsnijden en dan vullen, dat duurt langer voordat de vulling gaar is